Julinsamling 17 - 18.12

må 17.12 kl. 09.00 - ti 18.12 kl. 19.00

Replot församlingshem

Julinsamling må och ti 17-18 dec. kl. 09-12 och kl.17-19. Samarbete med Marthorna, Röda korset, Socialen, och Korsholms församling. Passar inte tiderna ta kontakt med vår diakoniarbetare. Klicka på texten för mer detaljerad information.

Vad kan man ge? Det är i första hand mat (torrvaror - julmat) men även sådant som kan behövas i hemmet. Det betyder allt från champo, WC-papper, kaffe m.m. Pengar delar vi inte ut men vill man ge köpkort går det bra och då har även de som får checken möjlighet att köpa in varor som passar. T.ex finns det hem med speciella behov såsom glutenfria, laktosfria varor. De flesta organisationer ger gärna köpkort till de större kedjorna såsom K och S-kedjan men man kan lika gärna tänka lokalt och ¨på de butiker som finns i närområdet. I viss mån kommer vi att dela ut t.ex hemgjorda sockor och liknande. Passar inte kläder eller dylikt som man gett kommer dessa att föras vidare, i första hand till diakonin i Korsholm och tar de inte emot så står Hoppets stjärna på tur.

Diakoniarbetare
Församlingsarbetets specialtjänster