KORSHOLMS KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET SÖKER

ENHETSANSVARIG

Vi anställer en enhetsansvarig (arbetsledare) på heltid för tiden 1.11.2021-31.10.2022. Anställningen är ett vikariat och kan också inledas enligt överenskommelse.

I uppgiften ingår att fungera som förman inom fastighetsenheten, skötsel av Mariegårds begravningsplats, gravgrävning samt övriga fastighetsuppgifter.

Lämplig utbildning och arbetserfarenhet inom fastighetsskötsel, förmanserfarenhet och grävmaskinsarbete räknas som merit. Är du samarbetsvillig, ansvarstagande och trivs med ett självständigt arbete hoppas vi att du söker vikariatet. Medlemskap i evangelisk lutherska kyrkan förutsätts.

Lön enligt KyrkTak, kravgrupp 502.

Ansökan jämte CV inlämnas senast 10.10.2021 kl. 24.00 via epost till roger.osteraker@evl.fi. Mera uppgifter ger fastighetschef Roger Österåker, tfn 0440662841

Glad sommarjobbare på gravgården!