barnhänder

Musiken

I Replot församling finns olika grupper för dig som tycker om att sjunga och spela.

Barnkören

Barnkören riktar sig till barn i lågstadiet. Kören övar torsdagar kl.14:45-15:15 i Replots församlingshem med start to.5.9.2019. Barnkören uppträder vanligen vid familjegudstjänsterna som ordnas 1-2 gånger per termin.

Bettanz

I församlingen har vi ett musikband som kallas för "Bettanz". Vi spelar cover låtar från 1960-1990 och medverkar bl.a. i de vackraste julsångerna både i Replot och Björkö kyrka.

(Projekt)kör

Torsdagen 5.9.2019 kl.17:30 drar vi igång församlingens vuxenkör i församlingshemmet i Replot. Kören är en 4-stämmig blandad kör. Nya sångare välkomna med!

Blåsensemble

Du som spelar ett  bleckblåsinstrument se hit! Torsdagen den 19.9.2019 kl.19 startar vi en ny grupp för dig som spelar ett bleckblåsinstrument. Gruppen riktar sig till blåsare i alla åldrar!