barnhänder

Musiken

I Replot församling finns olika grupper för dig som tycker om att sjunga och spela.

Barnkören

Barnkören riktar sig till barn i lågstadiet. Kören övar torsdagar kl.14:30-15:00 i Replots församlingshem. Barnkören uppträder vanligen vid familjegudstjänsterna som ordnas 1-2 gånger per termin.

Bettanz

I församlingen har vi ett musikband som kallas för "Bettanz". Vi spelar cover låtar från 1960-1980 och spelar ofta i samband med Replots evenemag som t.ex. de vackraste julsångerna i Replot och Björkö och på vårkonserten.

(Projekt)kör

Vi samlas till en "körträff" Torsdagen 24.1.2019 kl.18:00 i församlingshemmet. Vi dricker en kopp kaffe och diskuterar var vi kunde medverka under vårterminen, hur ofta vi övar etc. Om du har tips/önskemål på repertoar, så ta gärna med!