Skriftskola våren 2019

Följande konfirmandsamling: Replot församlingshem

Lördagen 13.4 kl.10-15 Vi bakar bl.a nattvardsbröd och förbereder påskvandringen. Ni får lunch och mellanmål

Skärtorsdagen den 18.4 blir alldeles speciell. Då kommer vi att ha en påskvandring som är obligatorisk för er konfirmander eftersom ni får uppgifter att utföra under denna vandring.

Vandringen börjar kl.18 i församlingshemmet och sen går vi mot kyrkan tillsammans med alla som vill komma med. I kyrkan blir det skärtorsdagens nattvard (med nattvardsbrödet ni bakat) men sen fortsätter vi att uppleva långfredagen och också påskdagen.

I maj kompenserar de som varit borta någon gång under vårterminen. Också de som inte deltar i lägret kommer att i maj göra det de missar. Exaktare info kommer senare.

Ett föräldramöte hålls också under våren, men vi återkommer med info

Bekanta er gärna med KP (Kyrkpressen) under våren och som kommer ut varannan torsdag. I mittsidorna finns information om vad som händer i församlingarna i Korsholm.

Umeå kyrkas lägergård i Tavelsjö
Umeå kyrkans lägergård i Tavelsjö
På konfirmandlägret kan vi ha våra andakter här.
Altartavlan i kapellet vid Tavelsjö